Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
1 pompoen, geschild, van pitjes ontdaan en in blokjes 4 sjalotje, gepeld en in vieren 1/2 theelepel gemalen koriander 500 ml kippenbouillon peper en zout[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWoohoo, mijn meest artsy kookresultaat sinds ik blog! Kijk nou hoe leuk! Het is typisch Portugees en bevat precies dezelfde ingredienten als de açorda[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlMinimaal één keer in de twee weken gaan we wel met een groepje uit eten hier. Ik heb weleens geblogd over mijn favoriete restaurant hier, de Medronho Bar of[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlEncebollado de pescado Een ontbijtrecept uit Ecuador tegen een kater. In Ecuador schijn je veel recepten tegen katers te hebben. Ik heb het gewoon ‘s[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Weer een andere knolselderijsoep. Zie ook knolselderijsoep met gerookte zalm. Ingrediënten 4 eetlepels boter 1 kleine ui, fijngehakt 1 eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOriental Soep Een feestelijk vissoep is dit wel... Het lijkt een hoop werk maar dat valt reuze mee De meeste ingredienten zijn te koop in de supermarkt Kijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ca 40 gram gamba′s, 500 ml visbouillon, 500 ml kippenbouillon, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2 knoflooktenen, 3 cm verse gember, 1[...]
Bron: smulweb.nlAl jaren maak ik deze soep, al jaren is het mijn favoriete maaltijd om in grote hoeveelheden te maken en in porties te bewaren in de vriezer, zodat dit soepje[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comOp de valreep plaats ik nog wat eenvoudig te maken voorgerechten. Ik hou zelf erg van avocado en garnalen, dat vind je terug in een aantal recepten. Ook wil ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl