Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
De zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen 350 g mosselen in de schelp 250 g zalmfilet 250 g kabeljauwfilet 150 g garnalen 8 grote garnalen of gamba′s, rauw 2 uien 2 potten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. grove mosterd, 4 eetl. franse mosterd, 2 eetl. witte wijn, 400 ml. bouillon, 400 ml. koksroom van friesche vlag, 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook, gehakt 1 el olijfolie 400 ml vis- of groentebouillon 50 ml witte wijn 50 ml kookroom 2 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (gesnipperd) 1/2 duopakje krieltjes (a 700 g) 100 ml witte wijn 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1[...]
Bron: ah.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekkere eenvoudige en gezonde courgette soep met een vleugje mosterd. Deze soep is makkelijk te bereiden, snel klaar en heeft een heerlijke zachte smaak.[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el grove mosterd, 4 el franse mosterd, 2 el witte wijn, 400ml bouillon, 400 ml friese vlag koksroom, 12 gamba′s, peper en zout 4x[...]
Bron: smulweb.nl