Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ik blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekkere eenvoudige en gezonde courgette soep met een vleugje mosterd. Deze soep is makkelijk te bereiden, snel klaar en heeft een heerlijke zachte smaak.[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen heerlijk simpel, snel en lekker romig soepje. Ingrediënten: 50 gram roomboter 200 gram gemengde paddenstoelen, fijngesneden 2 sjalotjes, fijngesneden 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlNee, natuurlijk, soep bak je niet. Maar dit is zo'n lekker en gemakkelijk recept dat ik het graag op mijn blog zet, al is het maar om het zelf gemakkelijk[...]
Bron: cressidabakt.blogspot.nlOver dit recept kan ik kort zijn, deze soep is zo vreselijk lekker!!! Het aller lekkerste is om zelf de bouillon te maken, maar heb je weinig tijd of gewoon[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Weer een andere knolselderijsoep. Zie ook knolselderijsoep met gerookte zalm. Ingrediënten 4 eetlepels boter 1 kleine ui, fijngehakt 1 eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl