Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie 2 uien, in halve ringen 1 groene paprika, in stukken 1 gele paprika, in stukken 2 teentjes knoflook, gehakt 3 aardappelen, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen -2 kg mosselen -4 tenen knoflook (uit de pers) -2 uien (fijngesnipperd) -2 liter blikken gepelde tomaten in blokjes -2 groene paprika′s[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien. 500 gram aardappelen. 50 gram ontbijtspek. 2 eetlepels olie. 6 dl visbouillon of groentebouillon van tablet.2 dl witte wijn of bier[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie 2 uien, in halve ringen 1 groene paprika, in stukken 1 gele paprika, in stukken 2 teentjes knoflook, gehakt 3 aardappelen, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen -2 kg mosselen -4 tenen knoflook (uit de pers) -2 uien (fijngesnipperd) -2 liter blikken gepelde tomaten in blokjes -2 groene paprika′s[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien. 500 gram aardappelen. 50 gram ontbijtspek. 2 eetlepels olie. 6 dl visbouillon of groentebouillon van tablet.2 dl witte wijn of bier[...]
Bron: smulweb.nl