Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 8 personen 2 aardappelen in blokjes, 2 uien in ringen, 2 knoflooktenen uit de knijper, 3 eetl.Dijon mosterd, boter,2 liter kipbouillon van blokjes, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g mosselen (zonder schelp) 400 ml visfond 1 ui 1 knoflookteentje 1/2 witte kool 2 el boter 125 ml slagroom peterselie peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 aardappelen in blokjes, 2 uien in ringen, 2 knoflooktenen uit de knijper, 3 eetl.Dijon mosterd, boter,2 liter kipbouillon van blokjes, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g mosselen (zonder schelp) 400 ml visfond 1 ui 1 knoflookteentje 1/2 witte kool 2 el boter 125 ml slagroom peterselie peper en zout Elke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 dunne prei 1 eetlepel boter of margarine 2 blikken kreeft roomsoep (a 400 ml) 1 schaaltje tilapiafilet (vis, ca. 225 g) 50 ml slagroom[...]
Bron: ah.nlRomige Soep met Gerookte Zalm, Prei en Aardappel Soep smaakt altijd en ga je feestelijk tafelen dan is dit soepje echt lekker Niet te zwaar en het ziet er[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 2 kilo mosselen,200 ml witte droge wijn,1 ui in stukjes,1 prei in stukjes,1 venkelschil in stukjes,2 sjalotjes gesnipperd,2 aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo mosselen,200 ml witte droge wijn,1 ui in stukjes,1 prei in stukjes,1 venkelschil in stukjes,2 sjalotjes gesnipperd,2 aardappels[...]
Bron: smulweb.nl