Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 200 gr roodbaars - 200 gr hondshaai (zeepaling genoemd) - 200 gr wijting - 200 gr kabeljauw - 500 gr mosselen - 100 gr ui - 100 gr prei - 500[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 g boter 48 g bloem 1 potje Top of de Shop kruiden * 6,5 dl kippenbouillon ( op kamer temperatuur) 3,5 dl slagroom 75 g Zwolse grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 g boter 48 g bloem 1 potje Top of de Shop kruiden * 6,5 dl kippenbouillon ( op kamer temperatuur) 3,5 dl slagroom 75 g Zwolse grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels olie 1 eetlepel Thaise rode currypasta 1 blik tomatenblokjes (400 g) 200 ml kokosmelk 4 eetlepels Thaise vissaus 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gemberwortel 3 bosuitjes 1 liter kippenbouillon (van tablet) 3 el droge sherry 1 el lichte sojasaus 200 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg mosselen ⅛ l droge witte wijn 1 ui 3 tenen knoflook 1 prei 1 venkelknol 5 trostomaten 3 eetlepels olijfolie ½ theelepel[...]
Bron: ah.nlEen mens kan nooit genoeg recepten hebben, vind ik. En dus heb ik al àlle eindejaarsmagazines gekocht. Echt allemaal. Ik sla er geen eentje over... Zàlig vind[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBaissar of Bissara is een Marokkaanse boerengerecht en wordt vooral in de winter gegeten. Het is een erwtensoep die niet alleen smakelijk is maar ook erg[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 preien, in dunne ringen 2 grote vleestomaten, ontveld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Voor de dashibouillon - 9 deciliter water - een stukje kombu (wiersoort) van 10 centimeter - 20 gram bonitovlokken(gedroogde tonijnschaafsels)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Voor de dashibouillon - 9 deciliter water - een stukje kombu (wiersoort) van 10 centimeter - 20 gram bonitovlokken(gedroogde tonijnschaafsels)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl