Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten 150 g pandanrijst 1 stengel sereh (citroengras) 3 bosuitjes 150 g oesterzwammen 2 Shanghai paksoi (of 1 struik tah tsai) 500 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 1 ui 1 prei 2 tomaten 1 sinaasappel 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 2 potten visfond (a 380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 mienestjes 2 cm verse gemberwortel (geraspt) 1 tl Thaise rode currypasta 3 visbouillontabletten (verkruimeld) 200 g tonijnsteak (in[...]
Bron: ah.nlOesters zijn een van de weinige dingen die ik niet lust. Ik vind ze vies. Alleen wanneer ze gegratineerd worden op een bedje van spinazie met een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn het weekend rond lunchtijd eten wij thuis graag een soepje. In de winter staat er standaard erwtensoep op het menu, er ligt altijd wel een voorraadje op ons[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 2 dikke of 4 dunne plakjes magere bacon, fijngesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 kilo mosselen (panklaar) 2 teentjes knoflook 1 rode peper 1 stengel sereh (citroengras) 2 limoenen 1 zakje stoneleeks 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nl