Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlDit is het ideale seizoenssoepje. Enerzijds hangt de lente al in de lucht, maar anderzijds is het 's morgens toch nog krabben geblazen om de auto ijsvrij te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.befoto: David Smith / Istock Oyster Chowder Chowder is eigenlijk niets anders dan een dikke vissoep uit Amerika Je kunt het in verschillende smaken maken[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWe hebben nog pastinaak, venkel en aardpeer in onze tuin. Dus vandaag op het menu deze pastinaaksoep en venkel met sinaasappelsaus en gebakken vis. De recepten[...]
Bron: creaymme.blogspot.comWe hebben nog pastinaak, venkel en aardpeer in onze tuin. Dus vandaag op het menu deze pastinaaksoep en venkel met sinaasappelsaus en gebakken vis. De recepten[...]
Bron: creaymme.blogspot.comvoor 6 personen 2 kg mosselen 100 gr roomboter 0,5 dl water (of witte wijn) 3 uien 3 preien 1/2 knolselderij 1/2 venkelknol 4 tenen knoflook 6 takjes tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 prei 2 middelgrote worteltjes 1 sjalotje 25 gr boter 1 L visbouillon (blik of pot mag ook) 1 tomaat zout & peper 1 mespuntje saffraan 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 165 gr spliterwten 165 gr ui 1 knoflookteen 165 gr prei (het wit alleen) 130 gr afkokende aardappel 30 gr boter 250 gr casselerrib, gerookt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl