Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 10 30 middelgrote gamba's 3 sjalotjes 1 el citroengras (fijn gesn.)* 1 el gember wortel (fijn gesn) 2 tl tamarinde (assem)* 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlVoor deze soep kan je allerlei soorten paddenstoelen gebruiken bijvoorbeeld shiitake, oesterzwammen, cantharellen, kastanjechampignons, grotchampignons, maar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 zakje verse basilicum ((15 g), in reepjes) 450 g tuinerwten (diepvries) 800 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ komkommer 4 el olijfolie extra vierge 1 zakje peterselie ((30 g), fijngesneden) 1 rijpe avocado (geschild) 5 ansjovisfilets (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg mosselen 4 el olijfolie 6 sjalotten (fijngesneden) 200 ml droge witte wijn ½ knolselderij ((a 350 g), geschild) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 1 liter vis- of kippenbouillon snufje saffraan 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 kroppen kropsla 80 g boter 1 sjalotje, gesnipperd 3 dl kippenfond of zelfgetrokken kippenbouillon 3 dl room 1 dl olijfolie extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nl