Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg mosselen in schelpen, schoongemaakt 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlDit is het ideale seizoenssoepje. Enerzijds hangt de lente al in de lucht, maar anderzijds is het 's morgens toch nog krabben geblazen om de auto ijsvrij te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 ml droge witte wijn 1 kippenbout 1 winterwortel, in dunne plakjes 4 kg mosselen 4 uien, in ringen 2 laurierblaadjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 1/2 kopje olijfolie (0,6 dl) * 1 ui * 2 wortelen * 1 stuk bleekselderij * 1 Spaanse peper * 2 teentjes knoflook * 1 tl zout * 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nl