recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Soepen met uien

Gevonden 25 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Linzensoep

voor 6 personen 500 gr linzen * 2-3 rijpe fijngesneden tomaten * 2 middelgrote fijngehakte uien * 2-3 teentjes knoflook * 1/4 kopje sterke azijn * 1[...]

Bron: smulweb.nl
Heldere visbouillon

voor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]

Bron: smulweb.nl

Erwtensoep met gerookte paling

voor 10 personen 165 gr spliterwten 165 gr ui 1 knoflookteen 165 gr prei (het wit alleen) 130 gr afkokende aardappel 30 gr boter 250 gr casselerrib, gerookt[...]

Bron: smulweb.nl
pompoen-vissoep met rouille

voor 6 personen 900 gram pompoenvlees 2 liter visbouillon 2 uien 2 teentjes knoflook peper en zout /- 800 gram stevige vis, zoals, kabelauw, zalm, zeewolf.[...]

Bron: smulweb.nl
Soep van coquilles Sint-Jacques

voor 4 personen 250 gr. sint-jacobsmosselen(zonder schelp) klein bosje kervel 8 teentjes knoflook 2 uien zout,peper 3 el. bloem 3/4 l. melk 1/4 slagroom 2[...]

Bron: smulweb.nl
mosselsoep met tomaten en saffraan

2 eetlepels ollijfolie extra virgine 1 flinke ui,gesnipperd 2 flinke wortels,gesnipperd 1 prei alleen het witte gedeelte,in ringen flinke snuf zeezout 5 tenen[...]

Bron: smulweb.nl
Vlaamse Mosselsoep

voor 6 personen 2 kg mosselen 100 gr roomboter 0,5 dl water (of witte wijn) 3 uien 3 preien 1/2 knolselderij 1/2 venkelknol 4 tenen knoflook 6 takjes tijm 3[...]

Bron: smulweb.nl
Provencaalse vissoep : Bouillabaisse

voor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]

Bron: smulweb.nl
Erwtensoep, kropsla, Noordzeekrab en[...]

Dit is het ideale seizoenssoepje. Enerzijds hangt de lente al in de lucht, maar anderzijds is het 's morgens toch nog krabben geblazen om de auto ijsvrij te[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
vissoep (bouillabaisse)

voor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]

Bron: smulweb.nl
Tunesische vissoep

Ingrediënten 2 rode paprika's 250 g vastkokende aardappelen 500 g winterpeen 2 uien 750 ml visbouillon 3 tenen knoflook 2½ tl komijnzaad 3[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde tomatensoep

Ingrediënten 2 rode uien 560 g tastytomtomaten (schaal à 280 g) ½ rode peper 3 tenen knoflook 4 ansjovisfilets 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 1[...]

Bron: ah.nl
Pittige vissoep met zalm en komkommer

Ingrediënten 1 komkommer 2 uien 3 tenen knoflook 6 eetlepels olijfolie 2 theelepels sambal (manis) 2 visbouillontabletten 1 Frans stokbrood 300 g[...]

Bron: ah.nl
Paprika-tomatensoep met vispatécrostini

Ingrediënten 1 zakje verse basilicum (15 g) 750 g tomaten 3 uien 2 teentjes knoflook 6 eetlepels olijfolie 1 pot gegrilde paprika's (rood (320 ml)) 2[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde tomatensoep

In het weekend rond lunchtijd eten wij thuis graag een soepje. In de winter staat er standaard erwtensoep op het menu, er ligt altijd wel een voorraadje op ons[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Bouillabaise, een echte stevige heerlijke[...]

voor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]

Bron: smulweb.nl
Bretonse vissoep

voor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy