Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten 150 g pandanrijst 1 stengel sereh (citroengras) 3 bosuitjes 150 g oesterzwammen 2 Shanghai paksoi (of 1 struik tah tsai) 500 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 6 eetlepels slaolie of andere olie*1 grote fijngesnipperde ui*1 teentje knoflook uit de knijper*100gr;rijst*1 kleine selderieknol*1-2 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 30 middelgrote gamba's 3 sjalotjes 1 el citroengras (fijn gesn.)* 1 el gember wortel (fijn gesn) 2 tl tamarinde (assem)* 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 grote Aubergines 3 teentjes Knoflook 1 blikje Tomatenpuree 1 Aardappel 1 Rode Ui 1 Eigeel 1 Kruidenbouillontabletje Basilicum Peterselie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 grote Aubergines 3 teentjes Knoflook 1 blikje Tomatenpuree 1 Aardappel 1 Rode Ui 1 Eigeel 1 Kruidenbouillontabletje Basilicum Peterselie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje verse basilicum (15 g) 750 g tomaten 3 uien 2 teentjes knoflook 6 eetlepels olijfolie 1 pot gegrilde paprika's (rood (320 ml)) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 zakje verse basilicum ((15 g), in reepjes) 450 g tuinerwten (diepvries) 800 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 25 g bloem 1 liter kippenbouillon (zelfgetrokken) 150 g oesterzwammen witte peper 100 g gerookte kipfilet 1 ei (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 aubergine, in plakken zout en peper naar smaak 5 eetlepels olijfolie 1 courgette, in stukjes 2 rode paprika's, in stukjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 rauwe garnalen (schillen en kop bewaren, staartpuntje laten zitten) 200 gr verse stevige witvis, in blokjes 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 kroppen kropsla 80 g boter 1 sjalotje, gesnipperd 3 dl kippenfond of zelfgetrokken kippenbouillon 3 dl room 1 dl olijfolie extra vierge[...]
Bron: smulweb.nl