Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWe hebben nog pastinaak, venkel en aardpeer in onze tuin. Dus vandaag op het menu deze pastinaaksoep en venkel met sinaasappelsaus en gebakken vis. De recepten[...]
Bron: creaymme.blogspot.comNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet herfstweer dat voor dit weekend voorspeld is, inspireerde mij om paddenstoelensoep te gaan bereiden. Met vier verschillende soorten en een krachtige[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 50 g boter 25 g bloem 1 liter kippenbouillon (zelfgetrokken) 150 g oesterzwammen witte peper 100 g gerookte kipfilet 1 ei (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ komkommer 4 el olijfolie extra vierge 1 zakje peterselie ((30 g), fijngesneden) 1 rijpe avocado (geschild) 5 ansjovisfilets (in[...]
Bron: ah.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlZo het is bijna etenstijd. Wat eten jullie? Vanavond staat hier op tafel: courgettesoep en spinaziesalade met avocado en gerookte zalm. Daarbij nog wat[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg mosselen in schelpen, schoongemaakt 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 1 aardappel, geschild en in blokjes gesneden 300 g broccoli, grofgesneden 1 grote prei, in schijfjes gesneden 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 ml halfvette zure room 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 30 middelgrote gamba's 3 sjalotjes 1 el citroengras (fijn gesn.)* 1 el gember wortel (fijn gesn) 2 tl tamarinde (assem)* 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlDe zoete smaak van deze heerlijke soep krijgt een lekker pittig accent door de toevoeging van de sambal. Samen met wat brood kan d eze soep heel goed gegeten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl