Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 204 recepten
Ingrediënten Porties : 6 75 ml halfvette zure room 1 eetlepel verse bieslook, fijngesneden 1 eetlepel citroensap zout en peper naar smaak 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg mosselen in schelpen, schoongemaakt 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl