Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 8 personen 2 aardappelen in blokjes, 2 uien in ringen, 2 knoflooktenen uit de knijper, 3 eetl.Dijon mosterd, boter,2 liter kipbouillon van blokjes, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 aardappelen in blokjes, 2 uien in ringen, 2 knoflooktenen uit de knijper, 3 eetl.Dijon mosterd, boter,2 liter kipbouillon van blokjes, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr shiitakes 75 gr oesterzwammen 75 gr grotchampignons (optioneel: 50 gr enokipaddenstoelen) Liefst verse groentebouillon 1 bosje bosuitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kg mosselen 100 gr roomboter 0,5 dl water (of witte wijn) 3 uien 3 preien 1/2 knolselderij 1/2 venkelknol 4 tenen knoflook 6 takjes tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tomaten 1 sinaasappel, schoongeboend 1/2 liter visbouillon van 3 tabletten 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nl