Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Een soep gemaakt van pompoen, heerlijk als lunch of voorgerecht. Wat heb je nodig (6 personen): - 2 eetlepels olijfolie - 1 ui, grof gesneden - 2 teentjes[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nl1 kilo borst van een soepkip 1 winterpeen 1 bosje selderij 2 uien 1 flinke prei 2 stengels bleekselderij 2 blaadjes foelie peper zout 2 gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlWortelsoep met gember Ook tijdens vakantie's kan ik het niet laten om in de keuken te staan. Niet alleen als een noodzakelijk iets, maar ook gewoon omdat ik[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOnlangs had ik het genoegen Soep van Buskruid te eten. Dit is Jessica's Rollende Keuken, vanuit een uiterst charmante, tot keuken verbouwde, oude bus serveert[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOnlangs had ik het genoegen Soep van Buskruid te eten. Dit is Jessica's Rollende Keuken, vanuit een uiterst charmante, tot keuken verbouwde, oude bus serveert[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlJamie's chicken garden soup De basis van deze soep is het karkas en de restjes van een een gebraden kip. Ingrediënten 6 wortels 6 stengels bleekselderij 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe afgelopen vakantie in Frankrijk hadden wij Deense buren. Op een namiddag dronken we samen een borrel. Een opmerkelijk feit was dat zij hun eigen wijn hadden[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMinestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen recept van Melissa Clark in de New York Times van afgelopen week: "Zonnig met citroen en kruiden, en vol met stevig groen, deze zeer aanpasbare soep kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl