Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten Porties: 8 50 gr boter 1,5 eetlepel fijngesneden verse gember 1/4 theelepel pimentpoeder 1/4 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 450 g pastinaken, in dobbelsteentjes gesneden 350 g worteltjes, in dobbelsteentjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlKruidige rode linzensoep Na een heerlijke zomervakantie waarin we regelmatig de barbecue gebruikten is het hier nu weer tijd om met werk en school te beginnen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNiet alleen heeft deze soep een prachtige dieprode kleur, maar zij heeft ook een diepe, volle smaak. Voor mij is soep een basisbehoefte, of het nu warm of koud[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comFoto Wikipedia gegrilde aubergines V an de Nederlandse auberginetelers kreeg ik onlangs het bericht, dat aubergines in Nederland maar in 1 van de 10 keukens[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlLinzen Soep In deze linzensoep zijn 2 soorten linzen gebruikt Is niet noodzakelijk, alleen de groene linzen zijn ook prima De rode linzen koken makkelijker[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl