Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika 1 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, in dunne schijfjes gesneden 1 teentje knoflook, geperst 900 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 runderschenkel 250 gr runderpoulet 400 gr rundergehakt 2 blokje groentebouillon 2 blokjes tuinkruidenbouillon 3 liter water 200 gr bospeen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g broccoli 3 el olijfolie 300 g winterpeen (in blokjes) 1 prei (in ringen) 250 g sperziebonen (gebroken) 2 liter groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlIngrediënten olijfolie 2 preien (in stukken) 1 struik bleekselderij (fijngesneden) 2 rode uien (fijngesnipperd) 3 tenen knoflook (2 fijngesneden en 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g winterpeen 1 rode paprika 1 prei 200 g broccoli 15 g boter 2 tl gedroogde tijm 1 el citroensap 1¼ liter kippenbouillon (met[...]
Bron: ah.nlAl sinds ik jong ben weet ik dat als er een prei en een meiraap in de koelkast ligt mijn moeder een groentesoep gaat maken. Al sinds ik me kan herinneren maakt[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 10 grote rijpe pruimtomaten (of 2 blikjes van 400 gr tomaten, zonder sap) 3 middelgrote wortelen 2 middelgrote preien 5 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 verse kip (ca. 800 gram), 300 gram gehakt h.o.h., 4 kippenbouillonblokjes, 1 kipkruidenbuiltje, 1 pakje Honig Chinese kippensoep, klein[...]
Bron: smulweb.nl