Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
1 boerensoepkip van 2,5 kilo. 2 preien, 2 uien,2 tenen knoflook, 12 takjes peterselie, 12 takjes selderij, 16 zwarte peperkorrels,drie laurierblaadjes, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - Runderschenkeltje of soepvlees met een mergpijpje, - 3 Runderbouillonblokjes, - foelie, - bladselderij en/of bleekselderij, - eventueel[...]
Bron: smulweb.nlSoms bevindt je lichaam zich ergens eind 2013, maar verblijft je geest midden jaren zeventig. De Britt’s en Ymke’s van vandaag noemen dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag eten we een ouderwets lekkere Hollandse tomatensoep, met gehaktballetjes en een handje vermicelli. Daarbij zelfgemaakte soepstengels (zie recept[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten 1 kg kippenbouten (1 stukje foelie) 4 saffraandraadjes 3 takjes verse peterselie (zakje a 30 g) 4 worteltjes (gewassen) 50 g bloemkool (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g soepvlees 1½ liter koud water 2 tl zout 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm 3 stukjes foelie 2 zwarte peperkorrels 200 g winterpeen 3[...]
Bron: ah.nlSoms bevindt je lichaam zich ergens eind 2013, maar verblijft je geest midden jaren zeventig. De Britt’s en Ymke’s van vandaag noemen dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comKippensoep Kippensoep is altijd lekker... Vooral als je een beetje ziek bent Maar ook lekker met een stokbroodje.... Soep smaakt altijd :-) Iedereen heeft wel[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nl