Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten Porties : 8 Voor de bouillon 1 dikke vette scharrelkip 1 ui het groene deel van 1 prei 4 wortels, geschraapt de buitenste stengels van een[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 14 personen 2 kg grote uien 2 grote uien 1 bol knoflook 3 kipfilet Zout peper 3 kip bouillonblokjes 3 rundvlees bouillonblokjes Peterselie 8[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 uien, grof gehakt 6 tenen knoflook, grof gehakt 1 eetlepel gedroogde oregano 2 laurierblaadjes 3 takjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kopje Gedroogde kapucijners. Hoe meer je gebruikt, hoe dikker de soep wordt (week ze een nacht in water) 1 kopje Van een soep[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gram kipfilet 1 blik (430 gram) maïskorrels, uitgelekt 1 blik (410 gram) tomatenblokjes met sap 1 blik (410 gram)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de Soep: 500 gram gesneden rode ui. 2 blaadjes laurier Teentje knoflook Eetlepel tomaten puree Takje tijm Glas rode wijn 2 liter kip[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 eetlepels olijfolie 1 flinke ui 6 grote vleestomaten + 3 roma tomaten 1 zakje soepgroenten 3 gedroogde tomaten 2 eetlepels tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - Water (koud)3L - Kip (met vel) 300/400 grm - Wortelen 300 grm - Uien 2x - Prei grote 2x - Selderij (vers)30 grm - Knoflook 1/2 bol -[...]
Bron: smulweb.nlEen koninklijke soep voor mijn gasten op Bevrijdingsdag. Deze feestelijke dag gaf aanleiding om met een royale entree het diner te beginnen. Royaal in smaak[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comJaren geleden zag ik op tv (NL3) een kookprogramma. Ik weet niet meer van wie of wat, maar ik weet nog wél dat de pindasoep werd gemaakt zoals die door de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com