Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 liter water 2 aardappels, in blokjes gesneden 1 ui, gesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 100 g visfilet, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nl't was gisteren eindelijk zo ver: 't kookschooljaar is terug van start gegaan. Mijn nieuwe map kocht ik al eind juli om jullie maar een idee te geven hoezeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen trage duurloop van 30 kilometer. Dat is wat er zaterdagmorgen op mijn schema stond. De countdown naar de marathon van Reims is begonnen en de zwaarste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePrei. Ik vind het heerlijk, echt een groente die ik wel elke week zou kunnen eten. Mijn geliefde echtgenoot gruwelt echter alleen al bij het woord al (oké, bij[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 knoflookteentjes 1 eetlepel Alpro Margarine 500 g champignons 1 citroen 3 dl water 1 dessertlepel groentebouillon 150 ml Alpro Cuisine 1[...]
Bron: smulweb.nlEen soepje uit een oud Margriet kookboek. Heerlijk! Precies zoals champignonsoep hoort te smaken. 1 1/2 liter groentebouillon 150 gram champignons 40 gram[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 400 g bruine linzen 2 liter kippenbouillon 1 ui, in blokjes gesneden 4 eetlepels (60 ml) tomatenpuree 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nlSoep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet weekend is weer voorbij en de werkweek is gestart met....regen/zon/regen!! Dat vráágt volgens mij gewoon om een heerlijk stevig soepje. Daarom heb ik deze[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDit is een lekkere, kruidige soep die heel makkelijk en snel te maken is. Waarschijnlijk heb je een groot deel van de ingredienten standaard in huis.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlPascale Naessens, fotomodel, presentatrice, tv kok is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze creëert gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls voorafje bij de babi pangang serveer ik deze lekkere, zoetzure Chinese tomatensoep. Nu heb ik dit recept voor Chinese tomatensoep al eerder gemaakt en toch[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWie van Indiaas eten houdt zou beslist deze soep eens moeten maken. Waarschijnlijk is het de combinatie van kokos, gember en de scherpe harissa waardoor ik[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl