Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Met paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze soep is warm, zoet en vurig. Een klein beetje spek geeft smaak aan een heel grote pan met soep. Zelfs met 50 gram spek kun je op drie liter soep nog echt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiet alle foto's van de gerechten worden helaas even mooi.. Bij mijn spruitjesstamppot van vorige week had iemand terecht opgemerkt dat de sliertjes kaas net[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlGisteren kreeg ik via mijn vader een update over zijn gezondheid nav zijn operatie bijna 2 maanden geleden. Het was gelukkig goed nieuws, de bloedwaarde waren[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlMaaltijdsoepen, wij zijn er gek op! Zeker met dit gure weer kunnen wij genieten van een lekker grote kom goedgevulde soep! We hebben dan ook al twee keer[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIk weet het, we zitten nog in de zomer, maar als je een buurvrouw met een moestuin hebt die allemaal mooie rijpe pompoenen heeft..... zeg ik geen nee. Ik ben[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlUi, knoflook, gember. Garam masala. Rode Linzen. Heet water. Op smaak brengen met peper & zout. Eventueel met staafmixer pureren. Pas de dikte van de soep[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: 250 g kipfilet * 1.5 l eigengemaakte kippenbouillon* 2 rode pepers 1 cm gemberwortel 1 stengel sereh 400 ml kokosmelk 1 paksoi 0.5 winterwortel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl