Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Zoals beloofd, deel ik vandaag het receptje dat ik altijd gebruik om pompoensoep te maken. Deze versie is trouwens geïnspireerd op een recept uit het kookboek[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comUi, knoflook, gember. Garam masala. Rode Linzen. Heet water. Op smaak brengen met peper & zout. Eventueel met staafmixer pureren. Pas de dikte van de soep[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen * 1 ui * ongeveer 400 gram verse krieltjes in de schil * 1/2 eetlepel olie * 200 gram rundergehakt * 1 eetlepel milde currypasta * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter * 1 eetlepel bloem * 2.25 dl gezeefde yoghurt * 9.5 dl kippenbouillon * 1 eetlepel gewassen en uitgelekte rijst * zout *[...]
Bron: smulweb.nl2 eetlepels boter 150 gram ui klein gesneden 450 gram wortel in schijfjes 7 dl kippenbouillon 1 ½ theelepel komijnzaadjes 1 theelepel honing 1[...]
Bron: smulweb.nlEven twee reacties van onze tafelgenoten, niet toevallig de tweeling, bij het zien / eten van deze soep: ‘Dat ga ik echt niet eten. Kijk hoe het eruit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze balletjes, "Klö ßle" genoemd, zijn eigenlijk meer quenelles, maar de vorm luistert niet zo nauw. Ze zijn geschikt als soepvulling in plaats van vermicelli[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 2 komkommers (in stukken) 1 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl tuinkruidenbouillonpoeder 700 ml volle yoghurt ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlJe wordt wel eens op een idee gebracht door ergens iets lekkers te eten, zo ook met deze soep. Ik ben groot fan van het boek 'Veg' waar deze soep in staat,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 bos groene asperges (500 g) 2 limoenen (schoongeboend) 1 bakje munt (15 g) 1 beker yoghurt (extra mild (150 g, biologisch)) 2 eetrijpe[...]
Bron: ah.nlKoken heeft een heel andere vorm gekregen sinds ik een grote afleider in klein formaat thuis heb: mijn tien weken oude dochter. Zij bepaalt wanneer ik tijd heb[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk had het al aangekondigd: de komende tijd staat de biet hier in the picture . En voilà, ik heb weer een recept voor jullie. In de zomerhitte heb je misschien[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 eetlepel boter * 1 eetlepel bloem * 2.25 dl gezeefde yoghurt * 9.5 dl kippenbouillon * 1 eetlepel gewassen en uitgelekte rijst * zout *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 voor de soep 1 kg pompoen-vruchtvlees, in kleine stukjes gesneden 1 liter kippenbouillon, verdeeld 1-2 theelepels basterdsuiker[...]
Bron: allrecipes.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 450 gr. biogarde milde yoghurt 2 dl halfvolle melk 1 komkommer dille peper/zout naar smaak, 2 handen vol rozijnen (eerst wellen in water)[...]
Bron: smulweb.nl