Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Tot nu mijn lekkerste kippensoep Ik had steeds moeite om een kippensoep met smaak te bereiden, deze keer is het aardig gelukt. Ik heb hem[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet zijn niet de eersten de besten die vorige week gelijke onthutsende berichten brachten. Bij Humberto Tan's RTL Late Night zat het echtpaar Richard en Selma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn no meat monday is gelukt, op de pancetta na. Wat dat betreft ben ik een spekjes-meatless- mondayer. Ingrediënten soep: 1 bosje lente-uitjes 4 à 5 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr kikkerkerwten, een nacht geweekt in koud water 3 teentjes knoflook, gepeld, waarvan 2 fijngehakt bosje salie 3 el olijfolie plus wat extra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHemelse Modder is een kookboek dat werd uitgegeven ter viering van het 30-jarige bestaan van het gelijknamige Amsterdamse restaurant. Janneke Vreugdenhil die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een soepideaal dat nooit heeft bestaan. Langzamerhand kom ik tot het besef dat dé authentieke tomatensoep niet meer te achterhalen is. Erger nog, in mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is afkomstig uit Buitenleven (het magazine van ANWB), en werd aanbevolen in een reportage over het culinair erfgoed van Nederland, met uit elke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'De spinaziesoep met havermout is een heerlijk gezond gerecht en makkelijk te bereiden: het is een puur en natuurlijk recept, dat al de smaak van de herfst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 6 middelgrote bieten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1½ theelepel karwijzaad 1 liter groentebouillon 2 friszure appels, in stukjes 125[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMINESTRA DI BROCCOLI E SALSICCIA Ingrediënten: 1,5 liter groentebouillon 60 gr sjalot 400 g broccoli 100 gr verse worst 1 dl witte wijn paprikapoeder peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoep van Heinz witte bonen in tomatensaus Ik vond dit zo'n krankzinnig recept van Matt Preston: born in 1961 in London, United Kingdom) is a British-Australian[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBasic recepten pleeg ik niet om mijn blog te zetten. Dit blog is tenslotte opgezet om nieuwe recepten aan mijn zus in Zuid Frankrijk en visa versa door te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZuppetta di ceci, sedano e pomodoro Ingrediënten voor 4 personen: 250 gr kikkererwten uit blik, uitgelekt 250 gr bleekselderij (1 struik) 250 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIedereen vindt het lekker, makkelijk te maken, ook voor studenten en onhandige echtgenoten. Gewoon een kwestie van assembleren. Het recept komt uit een oude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals zo vaak, had ik weer restjes over van de Indonesische maaltijd van de afgelopen dag. Daar maak je dus nasi van. Als v ooraf deze Indonesische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl