Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten: Bouillon: 1 grote ui, met schil 4 wortels 4 stengels bleekselderij 1 prei 1 soepkip (of kippenpoten) 10 takjes tijm 10 takjes peterselie 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen recept van Melissa Clark in de New York Times van afgelopen week: "Zonnig met citroen en kruiden, en vol met stevig groen, deze zeer aanpasbare soep kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMinestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag zijn we richting de zeeuwse kust gegaan. In Dishoek scheen de zon, wel iets bleekjes maar toch. Het leverde prachtige plaatjes op en mooie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJamie's chicken garden soup De basis van deze soep is het karkas en de restjes van een een gebraden kip. Ingrediënten 6 wortels 6 stengels bleekselderij 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlClam chowder is niet een gerecht dat meteen een belletje doet rinkelen in Nederland. In de V.S., vooral Boston en New York, is dit een klassieker, die een zich[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlUitje, knoflook, wortel & bleekselderij smoren in pan met olijfolie. Kikkererwten toevoegen. Bouillon erbij. Komijn, koriander & karwijzaad. Circa 20[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPastinaak behoort tot de vergeten groenten, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Pastinaak is een ivoorkleurige wortel met een zoete anijsachtige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDenk je winter, dan denk je kou, ijs, schaatsen, en... erwtensoep. Ik dacht altijd dat zelf erwtensoep maken een heel karwei was. En misschien is dat ook wel[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlGisteren kreeg ik via mijn vader een update over zijn gezondheid nav zijn operatie bijna 2 maanden geleden. Het was gelukkig goed nieuws, de bloedwaarde waren[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 450 gr panklare aardappelpartjes of blokjes 2 dunne wortels, in dunne plakjes 1 eetlepel patak milde[...]
Bron: allrecipes.nl2 eetlepels boter 150 gram ui klein gesneden 450 gram wortel in schijfjes 7 dl kippenbouillon 1 ½ theelepel komijnzaadjes 1 theelepel honing 1[...]
Bron: smulweb.nl