Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 brood (pave campagnard) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (geperst) ½ tl gemalen komijn (djinten) 8 trostomaten 1[...]
Bron: ah.nlJamie`s Koele Lentesoep Dit lichte frisse soepje stond in de A.H van Appie Mooi lentegroen van kleur en koud Lekker veel kruiden.... Dus heerlijk gezond ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLichte frisse soep voor als het heel warm is. Ingrediënten : 2 komkommers 2 avocado's 2 uien 1 teentje knoflook 0.5 limoen 0.5 tl cayennepeper 1 l koude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlNadat we terug waren van ons tripje naar de Ardennen had ik zin om weer eens een lekker vers pannetje soep te maken. Omdat het nog steeds hoogzomer is koos ik[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten 6 sneetjes oud witbrood 1 kleine ui 1 teentje knoflook ½ komkommer 1 pak gezeefde tomaten (500 ml) 1 dl olijfolie zout en peper 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 komkommers (in stukken) 1 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl tuinkruidenbouillonpoeder 700 ml volle yoghurt ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlBij thuiskomst van vakantie bleek de courgetteplant in de tuin geexplodeerd te zijn met courgette. Zoveel waren het er. Ik heb zelfs maar op facebook gezet of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHier ben ik dan weer met mijn nieuwe laptop :-). Heb het bloggen wel gemist, moet ik zeggen. De gezellige decembermaand is inmiddels aangebroken. Er is veel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit is een recept uit 'Het pure eten van Raw Food' van Anna de Leeuw en Helen Poolman, uitgeprobeerd en losgelaten op eters die geen raw foodies zijn maar die[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZonder jas op de laatste dag van september, dat vieren we met een zomer soepje! Ik had nog nooit eerder koude soep gemaakt en alhoewel het de eerste happen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIn het bakje zaaigrond met paprikazaadjes zijn nu twee kleine groene sprietjes verschenen. Over een paar weken ga ik de plantjes in de tuin zetten en hoop ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKomkommer Soep Komkommer eten we doorgaans koud, maar de zachte groente is ook perfect geschikt om er soep van te maken. Als smaakmaker gebruikt Jeroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl