Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Linzensoep Eveline ( Mus ) vroeg me of ik een recept voor linzensoep had. Ja hoor....Ik maak het niet veel Maar zo af en toe komt het hier op tafel Ik heb ooit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten: Bouillon: 1 grote ui, met schil 4 wortels 4 stengels bleekselderij 1 prei 1 soepkip (of kippenpoten) 10 takjes tijm 10 takjes peterselie 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlJamie's chicken garden soup De basis van deze soep is het karkas en de restjes van een een gebraden kip. Ingrediënten 6 wortels 6 stengels bleekselderij 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMinestrone Mevrouw Sigi heeft vanavond de lekkerste Minestrone-soep ooit gegeten. Toen ik 'soep' als antwoord gaf op de vraag der vragen, 'wat eten we[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen recept van Melissa Clark in de New York Times van afgelopen week: "Zonnig met citroen en kruiden, en vol met stevig groen, deze zeer aanpasbare soep kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl