Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Van het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlWitte tomatensoep? Maar hoe werkt dat dan? Laat anderen maar eens proeven zonder dat je zegt wat het is. Kunnen ze raden wat het is of worden ze op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEncebollado de pescado Een ontbijtrecept uit Ecuador tegen een kater. In Ecuador schijn je veel recepten tegen katers te hebben. Ik heb het gewoon ‘s[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit jaar heeft de kervel niet veel gegroeid, maar toch kan ik kervelsoep maken. Een soep die ik heel graag lust, ... en een heerlijke kruid. Je hebt ook wel[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beHet is een poosje geleden, het is koud buiten, wind en regen. Op Pinterest zie ik de afbeelding van een kom soep waar ik stante pede achter zou willen kruipen.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 500 g runderriblappen 2 el olie 3 tl milde paprikapoeder 400 g tomatenblokjes (blik) 1 liter kraanwater 2 vleesbouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlHet idee voor dit soepje spookte al enkele dagen door mijn hoofd. Op deze vrije vrijdag kon ik hem gelukkig uitproberen. Het resulteerde in een ontzettend[...]
Bron: puurjulia.blogspot.comVroeger in Rotterdam…. Zo aan het eind van de week is de puf er wel eens uit en wil ik niet te lang in de keuken staan. Maar om nou direct eten te halen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWie van Indiaas eten houdt zou beslist deze soep eens moeten maken. Waarschijnlijk is het de combinatie van kokos, gember en de scherpe harissa waardoor ik[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn Haarlem hadden we een heerlijke thaise kippensoep met zoete aardappel gegeten en ik had dit bedacht een beetje na te maken. Toen er ook nog een pompoen in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlJe wordt wel eens op een idee gebracht door ergens iets lekkers te eten, zo ook met deze soep. Ik ben groot fan van het boek 'Veg' waar deze soep in staat,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe eerste pompoen is verwerkt en wel tot soep. Pompoensoep is iets wat alle jaren terugkomt, we vinden het lekker, het is niet moeilijk om te maken, en we[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl