Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Mijn kleine groententuin heeft naast broccoli, courgette en knolselder, vooral veel pompoen voortgebracht. Een overvloed met een zekere creativiteit tot[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIt's the inside that counts ! Ik vind het maar een lelijk ding, maar oh, wat is 'ie lekker en ideaal voor soep, pureetjes of bijvoorbeeld in een stamppot. Ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIngrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlWe hadden gelukkig geen strenge winter, maar toch is het wel fijn dat de lente doorbreekt. Volop bloesem aan de bomen, de tulpen staan in bloei en het zonnetje[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEigenlijk een dikke maaltijdsoep, maar als je de soep iets dunner maakt kan het ook prima als een voorgerecht. Voor 4 personen: halve knolselderij, geschild en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVergeten groenten zijn hip. Pastinaak, schorseneren, aardperen, de meeste mensen draaien er hun hand niet meer voor om. Toch was het bestaan van de[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 knolselderij (in blokjes en groen bewaard) 1 1/2 liter kippenbouillon (van tablet) 2 kipfilets (ca. 350[...]
Bron: ah.nlPastinaak behoort tot de vergeten groenten, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Pastinaak is een ivoorkleurige wortel met een zoete anijsachtige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGezien op de BBC: The Hairy Bikers die deze lekkere Italaans-Spaansachtige maaltijdsoep maakten. Ingrediënten : 1 el olijfolie 25g ongezouten boter 1 prei, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMinestrone met quinoa. Hier nog zonder het garnituur. Ingrediënten: 2 eetlepels olijfolie 12 verse zilveruitjes (of sjalotjes) 6 knoflookteentjes, gepeld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWinterse minestrone Ribollita Gisteren van allerlei restjes groenten die ik nog in de koelkast had, een winterse minestrone gemaakt en van wat nog over was, de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe eten wel vaker knolselselderijsoep maar nog nooit met saffraan. Er staat een klein doosje met saffraandraadjes in de kast wat zo af en toe wordt gebruikt.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSchorseneren zijn er nog tot eind februari van Nederlandse bodem, dus we hebben nog een week. Officieel dan, want je weet maar nooit met de klimaatverandering.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl