Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 6 sneetjes oud witbrood 1 kleine ui 1 teentje knoflook ½ komkommer 1 pak gezeefde tomaten (500 ml) 1 dl olijfolie zout en peper 150 g[...]
Bron: ah.nlIn het bakje zaaigrond met paprikazaadjes zijn nu twee kleine groene sprietjes verschenen. Over een paar weken ga ik de plantjes in de tuin zetten en hoop ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlJamie`s Koele Lentesoep Dit lichte frisse soepje stond in de A.H van Appie Mooi lentegroen van kleur en koud Lekker veel kruiden.... Dus heerlijk gezond ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLichte frisse soep voor als het heel warm is. Ingrediënten : 2 komkommers 2 avocado's 2 uien 1 teentje knoflook 0.5 limoen 0.5 tl cayennepeper 1 l koude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlNadat we terug waren van ons tripje naar de Ardennen had ik zin om weer eens een lekker vers pannetje soep te maken. Omdat het nog steeds hoogzomer is koos ik[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 brood (pave campagnard) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (geperst) ½ tl gemalen komijn (djinten) 8 trostomaten 1[...]
Bron: ah.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 2 komkommers (in stukken) 1 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl tuinkruidenbouillonpoeder 700 ml volle yoghurt ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlHier ben ik dan weer met mijn nieuwe laptop :-). Heb het bloggen wel gemist, moet ik zeggen. De gezellige decembermaand is inmiddels aangebroken. Er is veel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit is een recept uit 'Het pure eten van Raw Food' van Anna de Leeuw en Helen Poolman, uitgeprobeerd en losgelaten op eters die geen raw foodies zijn maar die[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZonder jas op de laatste dag van september, dat vieren we met een zomer soepje! Ik had nog nooit eerder koude soep gemaakt en alhoewel het de eerste happen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIn het bakje zaaigrond met paprikazaadjes zijn nu twee kleine groene sprietjes verschenen. Over een paar weken ga ik de plantjes in de tuin zetten en hoop ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe lente komt er aan. Tijd om weer eens aan de tuin te denken. En dan vooral aan de moes- en kruidentuin. Wat zal ik dit jaar eens gaan planten. Courgette[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl