Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten: ½ knolselderij 1 ui, gesnipperd 1 groentebouillonblokje 1/8 l slagroom bosje verse peterselie, grof gehakt peper & zout beetje boter om[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe komende weken vinden jullie hier iedere week een recept van een van de co-auteurs van het boek Natuurlijk samen koken . Hiermee krijgen jullie dus eigenlijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSinds ik begon met het GOk dieet, eet ik veel lekkere dingen. Super voedzame en gezonde gerechten. Dit is er een van. Nooit gedacht dat ik soep zou eten van[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlDeze soep is lekker en snel te maken. Ik had er zelf huisgerookte kipfilet in gedaan, maar je kan er ook niks in doen of garnaaltje of gerookte zalm.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben gestopt met op mijn blog te posten wat we iedere week eten. Natuurlijk hou ik het nog wel bij, maar jullie lezen het niet meer. Ik probeer wel mijn[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAspergesoep Wat heb je nodig: 500 gram asperges geschild en in kleinere stukjes gesneden van ongeveer een cm, de kopjes ierz groter, zodat je wel hele kopjes[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag, de eerste Koningsdag en het werd zoals onze Koning het betitelde, een onvergetelijke dag. Wederom mooi weer en wat hadden de bewoners in De Rijp en[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.begegeten op 2 juli 1 ui, 3 eetlepels olijfolie, 500 gram broccoli, 1,5 groentebouillontablet, 200 ml slagroom, 1 bakje zalmsnippers (200 g) Ui pellen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBenodigdheden: 400g aardappelen 500g prei ½ gesneden ui 2 el olie 1 l bouillon 4 el roomkaas Zout, peper 100 g gerookte zalm Bereidingswijze: Schil en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl