Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlEen hele tijd geleden heb ik een zak gedroogde mungbonen gekocht. We hebben ze toen verwerkt in gekruide rijst, maar daarna zijn de mungbonen een beetje in[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIngrediënten 1 brood (pave campagnard) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (geperst) ½ tl gemalen komijn (djinten) 8 trostomaten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ei (middel groot) 1 pak broccolicrèmesoep (diepvries, 300 g) 350 ml halfvolle melk 1 tomaat 1 pakje Yorkham (ca. 120 g) zout en peper zet[...]
Bron: ah.nlEerder heb ik het recept van de gedroogde tomaatjes geplaatst. De smaak van de tomaten met knoflook en kruiden uit de oven, vind ik zo verschrikkelijk lekker.[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlAfgelopen weekend was het behoorlijk herfstweer; storm, regen en onweer, alles is voorbij gekomen. Gelukkig hier en daar ook een klein zonnetje. Op het strand[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlTomatensoep 4 Eetlepels olijfolie 1 Kilo tomaten, gehalveerd 1 Ui, in dunne ringen gesneden 2 Tenen knoflook, in grove stukken gesneden 3 Takjes tijm 1[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlTomaten....onmisbaar in mijn keuken. Het succes van de tomatensoep uit de oven was al vermeld op mijn blog, maar nu doen we er nog een schepje bovenop. De[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten voor 4-6 personen: 2 el olijfolie + extra voor besprenkelen 1 grote ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 100 gr kabeljauwfilet 200 gr rouget barbet (vis) 150 gr fruits de mer (vis) 2 potten visfond (a 380 ml) 2 tomaten 1 ui 2 teentjes[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlBonen zijn niet weg te denken uit de Mexicaanse keuken. Toen ik op vakantie in Mexico was, kon ik het natuurlijk niet laten om een kookboek te kopen, toch zo'n[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlSoms zit het geheim van een superlekkere soep in de verse ingrediënten. Degene die soep van verse tomaten heeft gegeten, weet waar ik het over heb.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen snufje van dit.... Men neme…..een snufje dragon, flink wat kerrie, paar theelepels tamarindepasta, knoflook, kippenbouillon, ketjap manis, zout,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZuppetta di ceci, sedano e pomodoro Ingrediënten voor 4 personen: 250 gr kikkererwten uit blik, uitgelekt 250 gr bleekselderij (1 struik) 250 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoedendag! Vaak bedenk ik voordat ik boodschappen ga doen wat ik wil eten en wat ik daarvoor nodig heb. Ik vergeet alleen vrijwel altijd of ik iets nou wel of[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 1 zak Provençaalse roerbakmix 1 liter tomaat-groentesap 1 pot witte bonen (330 g) 2 bakjes gegaarde kipstukjes (a 200 g) 4 eetlepels verse[...]
Bron: ah.nlBenodigdheden: * 2 tenen knoflook * olijfolie * 1 ui * 70 gram tomatenpuree (klein blikje) * 1,5 kg romatomaten * 1 liter water * 3 kippenbouillon-tabletten *[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIngrediënten 500 g romatomaten (of vleestomaten) 3 takjes basilicum 50 ml droge sherry 100 ml kruidenbouillon (van bouillonpoeder) tabasco zet alles op[...]
Bron: ah.nl