Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Vroeger in Rotterdam…. Zo aan het eind van de week is de puf er wel eens uit en wil ik niet te lang in de keuken staan. Maar om nou direct eten te halen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen snufje van dit.... Men neme…..een snufje dragon, flink wat kerrie, paar theelepels tamarindepasta, knoflook, kippenbouillon, ketjap manis, zout,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen hele tijd geleden heb ik een zak gedroogde mungbonen gekocht. We hebben ze toen verwerkt in gekruide rijst, maar daarna zijn de mungbonen een beetje in[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlMijn moeder maakt heerlijke tomatensoep. Zij maakt een meer Italiaanse variant met bassilicum. Aangezien haar soep gewoon heel lekker is werd het tijd voor[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlAfgelopen weekend was het behoorlijk herfstweer; storm, regen en onweer, alles is voorbij gekomen. Gelukkig hier en daar ook een klein zonnetje. Op het strand[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEncebollado de pescado Een ontbijtrecept uit Ecuador tegen een kater. In Ecuador schijn je veel recepten tegen katers te hebben. Ik heb het gewoon ‘s[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk kook graag met de speltkorrels van mijn overbuurman Landgoud . Deze korrels zijn van het oerras Oberkelner Rotkorn . Ik gebruik deze korrels steeds vaker[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 3 personen - 200 gram rode linzen - een kwart rood pepertje, heel fijn gesneden - vijf tenen knoflook, fijn gesneden - een grote ui, gesnipperd - 3[...]
Bron: smulweb.nlOp de valreep plaats ik nog wat eenvoudig te maken voorgerechten. Ik hou zelf erg van avocado en garnalen, dat vind je terug in een aantal recepten. Ook wil ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl