Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 70 recepten
Vooral in de winter vinden wij soep erg lekker. Een lekkere warme kom soep als het buiten guur en koud is, heerlijk! Deze soep is een variatie op de[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comEr staat hier regelmatig soep op het menu de laatste tijd. Niet in de minste plaats omdat Sam dol is op allerhande variaties van dit gerecht. Onder het motto[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comOnderstaand recept is niet zoutloos, maar bevat aanzienlijk minder zout dan soep uit een blik of pakje. Dit recept schreef ik voor een tijdschrift, en het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlUiteraard volg ik met grote belangstelling wat collega-bloggers uitspoken. In de meeste gevallen krijg ik zelfs een mailtje wanneer er iemand een nieuw recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 ui, fijngesneden 30 gr boter 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en grof gehakt 250 ml groentenbouillon 1 mespuntje[...]
Bron: allrecipes.nlHectische tijden in huize Morren-Klinck ;-) Het uitgeven van een nieuw kookboek, de opening van een restaurant en alles wat daarbij komt kijken. En dan hebben[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit is een soep die ik al diverse keren gemaakt heb, we vinden hem allebei heerlijk. Meestal eten we de soep als maaltijd 's avonds maar onverwachts bezoek[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten: 2 eetlepels boter 1 ui, fijngehakt 2 grote pastinaken, geschild en in blokjes van 1 cm 1 teentje knoflook, fijngehakt 750ml kokend water 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl