Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
Ingrediënten Porties : 5 750 ml kippenbouillon 1 eetlepel kerriepoeder 1/4 theelepel zwarte peper 1/2 theelepel zout 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nl4 aardappels, geschild en in stukjes 1 bloemkool in roosjes 1 liter bouillon bekertje creme fraiche peper en zout Doe de bouillon in de pan, voeg de aardappel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaiskorrels in blik 1 gekookte aardappel 1 kipbouillonblokje peper zout knoflook dragon 2 blaadjes basilicum mespuntje oregano 1/2 ui melk en/of room kokend[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 rode bieten 2 aardappels 1 winterwortel 1 ui 1 prei 1 bouillonblok snufje zout/peper scheutje maggiearoma 1.5 liter water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter water 2 aardappels, in blokjes gesneden 1 ui, gesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 100 g visfilet, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlVolgens het Voedingscentrum is dit een duurzaam soepje. Nu - in maart - want dan is prei een seizoensprodukt. Daarnaast bevat dit recept forel. Voor duurzaam[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kl. groen kool ( boerenkool) 500 gr aardappelen 1 kleine chourizo 3 teentjes knoflook 4 el olijfolie 1.5 l water 2 blokjes kippenboullion[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nl'De spinaziesoep met havermout is een heerlijk gezond gerecht en makkelijk te bereiden: het is een puur en natuurlijk recept, dat al de smaak van de herfst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 liter boullion, 2 teentjes knoflook (kan ook naar smaak), 2 aardappels, Peterselie, Zwarte peper uit de molen Voorbereiding Boullion maken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter 4 eetlepels olijfolie 2 sjalotten 400 gram champignons 3 groene paprika`s 500 gram aardappelen 2 liter groentebouillon 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nl