Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Tot nu mijn lekkerste kippensoep Ik had steeds moeite om een kippensoep met smaak te bereiden, deze keer is het aardig gelukt. Ik heb hem[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet leukst is favoriete recepten te krijgen van mensen die je culinair hoog acht, maar die je zelf nooit gemaakt zou hebben. Dit is weer een recept van Simon,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals zo vaak, had ik weer restjes over van de Indonesische maaltijd van de afgelopen dag. Daar maak je dus nasi van. Als v ooraf deze Indonesische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. : 25 g pijnboompitten bosje kervel van 80 gram 1 ui 1 eetlepel boter 3/4 liter groentenbouillon (instant) 200 g room 4 radijsjes 200[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl. Ingrediënten: 200 gr Hollandse garnalen 500 gr witte asperges 750 ml (zelf getrokken) kippenbouillon 15 gr boter nootmuskaat 125 ml slagroom 1 sjalot,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr kikkerkerwten, een nacht geweekt in koud water 3 teentjes knoflook, gepeld, waarvan 2 fijngehakt bosje salie 3 el olijfolie plus wat extra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHemelse Modder is een kookboek dat werd uitgegeven ter viering van het 30-jarige bestaan van het gelijknamige Amsterdamse restaurant. Janneke Vreugdenhil die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een soepideaal dat nooit heeft bestaan. Langzamerhand kom ik tot het besef dat dé authentieke tomatensoep niet meer te achterhalen is. Erger nog, in mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is afkomstig uit Buitenleven (het magazine van ANWB), en werd aanbevolen in een reportage over het culinair erfgoed van Nederland, met uit elke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'De spinaziesoep met havermout is een heerlijk gezond gerecht en makkelijk te bereiden: het is een puur en natuurlijk recept, dat al de smaak van de herfst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet zijn niet de eersten de besten die vorige week gelijke onthutsende berichten brachten. Bij Humberto Tan's RTL Late Night zat het echtpaar Richard en Selma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 6 middelgrote bieten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1½ theelepel karwijzaad 1 liter groentebouillon 2 friszure appels, in stukjes 125[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoep van Heinz witte bonen in tomatensaus Ik vond dit zo'n krankzinnig recept van Matt Preston: born in 1961 in London, United Kingdom) is a British-Australian[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZuppetta di ceci, sedano e pomodoro Ingrediënten voor 4 personen: 250 gr kikkererwten uit blik, uitgelekt 250 gr bleekselderij (1 struik) 250 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIedereen vindt het lekker, makkelijk te maken, ook voor studenten en onhandige echtgenoten. Gewoon een kwestie van assembleren. Het recept komt uit een oude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 gram witlof garnalen of rivierkreeftjes 1 sjalotje, gesnipperd 1 prei, in ringen vadouvan 1 liter kippenbouillon boter 1 eigeel room bieslook[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is nu de derde keer dat ik hem in drie jaar gemaakt heb en ik blijf hem lekker vinden . Ingrediënten: 1 kilo prei in smalle ringen 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is eigenlijk is eigenlijk te eenvoudig om op te schrijven. Maar het is echt lekker en de volgende dag nog lekkerder. Anders aan deze soep is in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl