Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten 800 g uien 50 g boter 2 el bloem 1 tl peper (versgemalen) 4 el cognac 1½ liter hete runderbouillon (van tablet) 2 takjes verse tijm[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Mosterdsoep van Abrahams Mosterdmakerij Ingredienten: 50 gram boter 60 gram bloem 1/8 liter room 1 liter bouillon (kun je van bouillon blokjes[...]
Bron: smulweb.nlRecept van de Mosterdmakerij in Eenrum. De hoeveelheid mosterd in het recept, 2 goede eetlepels vond ik te sterk, die Groninger mosterd laat je neus wel[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlSoms is simpel gewoon lekker genoeg. Een pure smaak, versterkt door enkele kruiden. Licht aangevuld met wat andere groentesmaken. Het recept van deze soep is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlGisteren maakte ik een ovenschotel met de roosjes van 2 broccolistruikjes. De stengels heb ik bewaard want die zijn ook eetbaar. Je kan daar nog een lekker[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHaast een herfstsoepje met een flink hartige smaak, maar het idee van de walnoten met citroenschil leek me weer eens wat anders. En dat was het ook. Een goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHallo! Gisteravond heb ik echt een onwijs lekkere soep gegeten, met daarbij een soort experimenteel pannenkoek-meets-soepstengel-ding. Dat experimentding was[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe enige soep ik (met veel liefde) regelmatig maak is spinaziesoep. Soep maken trekt mij nooit zo omdat ik het idee heb dat ik voor een goede soep veel te veel[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlLaatst heb ik mijn oude 'kook map' van de middelbare school weer uit het stof getrokken, en ja hoor... hier kwam ik weer mijn favo soep tegen, kerriesoep!![...]
Bron: happyfoodz.blogspot.nlIk ben gestopt met op mijn blog te posten wat we iedere week eten. Natuurlijk hou ik het nog wel bij, maar jullie lezen het niet meer. Ik probeer wel mijn[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGisteren naar de Fertifair geweest in congrescentrum de Werelt in Lunteren. Veel boeiende lezingen/workshops meegemaakt. Bij de workshop sieraden maken hebben[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl2 sjalotten of 1 ajuin Boter 3 bouillonblokjes (vlees of groenten) 1 doos gepelde tomaten 3 bananen ( juist rijp genoeg) 2 afgestreken eetlepels bloem 1,5[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk voorgerecht voor je vegetarische (kerst)diner is deze romige courgettesoep. De sterke blauwaderkaas past perfect bij de zachte smaak van[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 preien Olie 40 g bloem 40 g roomboter ½ liter water 2 l bouillon 250 ml slagroom Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 zak zeevruchten diepvries 1 zak pangafilet diepvries 2 uien Bosje peterselie Bosje koriander[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 25 gr boter 1 Spaanse peper 25 gr bloem 1 liter bouillon gemaakt met 2 blokjes scheutje witte bordeaux 50 ml room 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nl