Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Zelfs nu de zon volop schijnt, smaakt een licht soepje. We blijven veel groenten en fruit eten en de voedselzandloper laat ons volop genieten van een gezond[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 400 g bruine linzen 2 liter kippenbouillon 1 ui, in blokjes gesneden 4 eetlepels (60 ml) tomatenpuree 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter groentebouillon 225 g rode linzen 3 tenen knoflook, in dunne plakjes ¾ theel. gemalen komijn (djinten) zout cayennepeper[...]
Bron: allrecipes.nlMet de kou buiten, vinden wij het heerlijk om een flink bord soep klaar te maken. En dan het liefst een lekker volle, stevige maaltijdsoep! Nu kun je[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 2 zoete puntpaprika's (zak 2 stuks) 2 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl paprikapoeder 4 rundvleesbouillontabletten 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el zonnebloemolie 2 tl gemalen komijn (djinten) 2 rode uien (gesnipperd) 2 rode paprika's 1 bak gekookte bieten (500 g) 1 liter[...]
Bron: ah.nlVenkel, aardappel, komijn, citroensap. Garneren met platte peterselie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDe pastinaak komt niet uit eigen (moes-)tuin. Ik denk er wel over om pastinaak het komend voorjaar te gaan planten. Het is een lekkere kruidige wortelgroente.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen recept van Melissa Clark in de New York Times van afgelopen week: "Zonnig met citroen en kruiden, en vol met stevig groen, deze zeer aanpasbare soep kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 teen knoflook 2 tengels bleekselderij 1 cm verse gemberwortel 2 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teen knoflook 2 tengels bleekselderij 1 cm verse gemberwortel 2 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nl