Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Het receptje heb ik gehaald uit de Libelle en prijkt bovenaan mijn stapel 'dat wil ik ooit eens klaarmaken' gerechtjes. Het is een eenvoudig hartverwarmend[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 500 g worteltjes 1 ui 1 tl gember 2 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerrie 1 liter kraanwater 1 tablet groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is een recept uit 'Het pure eten van Raw Food' van Anna de Leeuw en Helen Poolman, uitgeprobeerd en losgelaten op eters die geen raw foodies zijn maar die[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlUi, wortel, gember, knoflook & rood pepertje smoren. Pompoen met schil roosteren in oven, met olijfolie & curry (Indiase kerriepoeder). Pompoen in de[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: 250 g kipfilet * 1.5 l eigengemaakte kippenbouillon* 2 rode pepers 1 cm gemberwortel 1 stengel sereh 400 ml kokosmelk 1 paksoi 0.5 winterwortel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPompoensoep: de herfst in een kom! In de zomer eet je rijpe zoete aardbeien, sappige kersen en zon gestoofde tomaten. Dorst les je met een schijf verfrissende[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 2 personen 1 ui 1 teentje knoflook 1/2 rood pepertje 1 el vloeibare margarine 150 gram bruine linzen 4 dl groentebouillon 250 gram prei 1 winterwortel[...]
Bron: smulweb.nl