Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 1 el olijfolie 3 preien, schoongemaakt, in schijfjes 6 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode paprika, ontpit, in blokjes 3 takjes basilicum[...]
Bron: smulweb.nl We zijn aan onze laatste pompoen begonnen en daarmee is de oogst van vorig jaar toch echt helemaal op. De laatste pompoen was[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlZoete aardappel. Bouillon. Venkelzaad. Verse gember. Citroensap. Kokosmelk. Chilipoeder.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel, aardappel, komijn, citroensap. Garneren met platte peterselie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, knoflook, aardappel. Knolselderij & venkel. Tijm, peper & zout. Beetje citroensap. Krokante bacon.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 venkelknol 1 ui 3 el olijfolie 125 ml crème fraîche light 750 ml kippenbouillon 4 takjes cherrytomaten aan de tak zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 venkelknollen 2 uien (gesnipperd) 1 eetlepel olijfolie ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 1 eetlepel gedroogde dragon 2 liter[...]
Bron: ah.nlVenkel & sjalotje smoren. Kippenbouillon erbij. Pureren. Zout, peper, Pernod, slagroom. Verse platte peterselie. Heerlijk! Tip; drink hier géén Pernod[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen ? el. venkelzaadjes, schil van sinaasappel, fijngeraspt, 2 el. olijfolie, zout, versgemalen peper, 200 gram kleine rauwe gamba′s, 1 ui,[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer maandag dus het is Meatless Monday (one day a week, cut out meat). Dat treft, want ik heb zojuist weer een nieuw kookboek gekocht. Dit keer[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlEen keer per jaar, meestal, soms vaker, eet ik een week lang alleen maar groente en fruit. Helemaal in de januari maand na al het lekkers van kerst en oud en[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlPompoen is zo'n veelzijdige groente, de hele herfst en winter door verkrijgbaar en ook nog goedkoop, dat ik bijna altijd wel zo'n oranje bol in huis heb. Ze[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk neem alles terug wat ik laatst over venkel zei.. Dat het een beetje een lastige groente was etc. Nu ik deze soep heb gemaakt, weet ik voortaan wat ik met[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 liter water 2 grote venkelknollen zout naar smaak 1 snufje gedroogde oregano 2 laurierbladen olijfolie 1 tot 2 muntblaadjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl