Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Wie van Indiaas eten houdt zou beslist deze soep eens moeten maken. Waarschijnlijk is het de combinatie van kokos, gember en de scherpe harissa waardoor ik[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze komt zonder grappen knap veel in de buurt van de ekte ekte van de Chinees. Voor minimaal 3 koppen: liter water kippenbouillonblokje +- 500g blik/pak[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 300 g biefstuk 2 rode pepers 3 bosuitjes 1 stengel sereh (citroengras) 3 vleesbouillontabletten zout 250 g udon-noedels (of 8 mienestjes) 3[...]
Bron: ah.nlVanmorgen stond ik rond 6u30, nog half slapend, al soep te maken. Inderdaad ja, dat hebben jullie goed gelezen, 6u30. Ik weet het, hoe zot kan je worden !? Het[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSaoto Soep Deze soep is zo lekker..... Of je nu de surinaamse, javaanse of indonesische versie neemt Het lijkt door de ingredienten een gedoe maar dat is het[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVandaag zijn we richting de zeeuwse kust gegaan. In Dishoek scheen de zon, wel iets bleekjes maar toch. Het leverde prachtige plaatjes op en mooie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 3 personen 1 lit vis- of kippenbouillon 4 stengels citroengras (sereh) 3 limoenen 2 kleine rode Spaanse pepers, in ringetjes 6 takjes koriander 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nl