Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 100 recepten
Voorgerecht: Franse uiensoep Vanwege de leuke reacties op facebook, (bedankt!) plaats ik vandaag nog een soep recept. Al heel lang ben ik op zoek naar een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlSpetterende kleuren levert deze soep! Het oranje van de wortel wordt door het rood van de bieten bijna lichtgevend. Ik was op zoek naar een recept voor borsjt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWindkracht 8 De wind giert om het huis, de regen teistert de ramen en de bomen buigen diep mee in de vliegende storm! Wat past daar beter bij dan een bordje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBasic recepten pleeg ik niet om mijn blog te zetten. Dit blog is tenslotte opgezet om nieuwe recepten aan mijn zus in Zuid Frankrijk en visa versa door te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUiteraard volg ik met grote belangstelling wat collega-bloggers uitspoken. In de meeste gevallen krijg ik zelfs een mailtje wanneer er iemand een nieuw recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 2 1 liter water 2 grote venkelknollen zout naar smaak 1 snufje gedroogde oregano 2 laurierbladen olijfolie 1 tot 2 muntblaadjes,[...]
Bron: allrecipes.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIk ben een heus Soepmens. Zeg het woord soep en ik word wakker. Het smaakt me altijd, bloedheet of stervenskoud, dikke maaltijdversies of waterige consommés,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com'De spinaziesoep met havermout is een heerlijk gezond gerecht en makkelijk te bereiden: het is een puur en natuurlijk recept, dat al de smaak van de herfst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen groentesoep met "vergeten groente" zoals wortelpeterselie en knolraap (ook wel: hollandse raap/meiraap). Een soep waarbij je kunt voorstellen dat het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl