Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Vergeten? Hoe is 't mogelijk dat de wereld ooit zo'n lekkere groente als pastinaak kon vergeten? Of je ze nu in een zalvige puree draait, of in een lekkere[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk kijk vaak naar Engelse kookprogramma's en daarin worden regelmatig pastinaken gebruikt. Ik merkte echter dat in Nederland pastinaken lastiger verkrijgbaar[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlHet zoete van de pastinaak en scherpe van de verse gember en mierikswortel maken van deze soep voor mij typisch comfort-food. Lekker voor een regenachtige[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlVergeten groenten zijn hip. Pastinaak, schorseneren, aardperen, de meeste mensen draaien er hun hand niet meer voor om. Toch was het bestaan van de[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlPastinaak (4 x) schillen en twee aardappels. 100 ml witte wijn. 100 ml soyaroom. Bouillon. Verse kervel of platte peterselie. Citroenrasp. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlPastinaak behoort tot de vergeten groenten, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Pastinaak is een ivoorkleurige wortel met een zoete anijsachtige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlSinds kort ben ik een echte pastinaak -liefhebber. Ik heb deze witte wortel recent leren kennen, en was direct verkocht! De groente heeft een zoete[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlIk had nog een halve pompoen en 2 pastinaken in de koelkast en bedacht dat dat weleens een lekkere soep kon worden. Ik heb er een indiaas tintje aan gegeven.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHemelse Modder is een kookboek dat werd uitgegeven ter viering van het 30-jarige bestaan van het gelijknamige Amsterdamse restaurant. Janneke Vreugdenhil die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijke winterse soep 1 kilo topinamboertjes (aardperen) 2 sjalotten olijfolie 200 ml witte wijn 800 ml groentebouillon 1 dl slagroom 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe dagen zonder vlees verlopen prima, we zijn al twee weken ver en alles gaat goed. Veel groenten eten, peulvruchten en fruit, en af en toe een vleesvervanger.[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlDe pastinaak komt niet uit eigen (moes-)tuin. Ik denk er wel over om pastinaak het komend voorjaar te gaan planten. Het is een lekkere kruidige wortelgroente.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl