Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 89 recepten
voor 4 personen 2 knoflookteentjes 1 eetlepel Alpro Margarine 500 g champignons 1 citroen 3 dl water 1 dessertlepel groentebouillon 150 ml Alpro Cuisine 1[...]
Bron: smulweb.nlEen trage duurloop van 30 kilometer. Dat is wat er zaterdagmorgen op mijn schema stond. De countdown naar de marathon van Reims is begonnen en de zwaarste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is al eens eerder naar voren gekomen, maar ik ben geen grote liefhebber van soep. Voor kippensoep maak ik echter een uitzondering: één van de weinige[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlPrei. Ik vind het heerlijk, echt een groente die ik wel elke week zou kunnen eten. Mijn geliefde echtgenoot gruwelt echter alleen al bij het woord al (oké, bij[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlEen soepje uit een oud Margriet kookboek. Heerlijk! Precies zoals champignonsoep hoort te smaken. 1 1/2 liter groentebouillon 150 gram champignons 40 gram[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter water 2 aardappels, in blokjes gesneden 1 ui, gesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 100 g visfilet, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 400 g bruine linzen 2 liter kippenbouillon 1 ui, in blokjes gesneden 4 eetlepels (60 ml) tomatenpuree 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlOoit geprobeerd om snel een bord soep een beetje leuk op de foto te zetten? Ik wel, 2 uur geleden nog, en de foto's waren niet om aan te zien....... De soep[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 450 gr panklare aardappelpartjes of blokjes 2 dunne wortels, in dunne plakjes 1 eetlepel patak milde[...]
Bron: allrecipes.nlHet weekend is weer voorbij en de werkweek is gestart met....regen/zon/regen!! Dat vráágt volgens mij gewoon om een heerlijk stevig soepje. Daarom heb ik deze[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlAspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlWie van Indiaas eten houdt zou beslist deze soep eens moeten maken. Waarschijnlijk is het de combinatie van kokos, gember en de scherpe harissa waardoor ik[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl