Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ben je ook zo gek op kerrie? Een heerlijk kerriesausje bij de rijst of over de bloemkool? Probeer dan ook eens deze overheerlijke kerriesoep. Elke keer weer[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSoms heb ik van die dagen dat ik niet echt van te voren bedenk wat ik ga eten. Vandaag was weer eens zo'n dag. Ik wist redelijk goed welke groenten ik in huis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren een gezond en vegetarisch dagje. Een grote pan preisoep gemaakt en een pastaatje, vol smaak en pit! De soep was heel simpel maar wel met een optimaal[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 blikje tomatenpuree (140 g) 1 bak romatomaten ((750 g), in blokjes) 1½ liter groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlSmaak opbouwen. Daar draait het altijd om bij soep. Zoals mijn opa vroeger zei "Es kommen Gäste. Gib Wasser zur Suppe", zo werkt het natuurlijk niet! In soep[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk had nog wat tomaten liggen die opmoesten. Deze had ik flink in de aanbieding gekocht en er tomatensoep van gekookt. Ik had wel trek in opnieuw soep, maar[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWinterse minestrone Ribollita Gisteren van allerlei restjes groenten die ik nog in de koelkast had, een winterse minestrone gemaakt en van wat nog over was, de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk was tegen de verkeerde pompoen aangelopen. Zo’n grote melige. Dat heb ik meestal met die ronde pompoenen, en ik heb dan ook liever een flespompoen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen linzensoep klinkt meer naar het vroege voorjaar of het eind van de winter dan naar de uitbundige primeurtijd van mei tot juli. In maart liggen er nog geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen . 200 g witvisfilets zonder huid . 150 g witte- of groene kool . 100 g sperziebonen Pasta . 3 sjalotten . 3 lente-uien . 2 tenen knoflook . 4[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn poging om de diepvries leeg te eten kom ik nogal vrij veel grove stukken rundvlees tegen. We hebben deze winter iets minder stoofvlees gegeten dan[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.de