Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen 2 liter groentebouillon (1 blokje voor groentebouillon en 1 blokje voor groene kruiden bouillon) olie voor bakken 1 ui, fijn 2 gele courgette,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlTijd voor erwtensoep!! Nu het weer kouder wordt is dit echt mijn lievelings soep. Komt ook nog eens goed uit, zo eet ik meer peulvruchten en hoef ik geen[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWindkracht 8 De wind giert om het huis, de regen teistert de ramen en de bomen buigen diep mee in de vliegende storm! Wat past daar beter bij dan een bordje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe nederige spliterwt komt iedere winter weer uit de kast om ons blij te maken met erwtensoep. Dit is een simpel recept zonder vlees. Je kunt er een rookworst,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlErwtensoep hoort voor mij echt bij de winter. Tijdens de lente of zomer heb ik er nooit zin in, maar zodra het buiten guur en donkerder wordt komt deze soep op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet recept van deze soep ontdekte ik ergens op een blog. Ik noteerde vlug de ingrediëntenlijst en dacht dat ik wel wist op welke blog het terug te vinden was[...]
Bron: creaymme.blogspot.comDe zoete aardappel (officieel bataat genoemd) wordt hier in huis niet erg gewaardeerd door vriendlief, maar deze soep des te meer! Deze makkelijke soep is[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlEen van mijn favoriete soepen is bloemkoolsoep, die mag dus niet ontbreken op mijn blog! Ik heb 'm al vaak gemaakt in verschillende variaties. Deze stevige[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlSelderij, tijm, laurier, aardappel - en venkel! Het waren gewoon restjes. Ik kwam thuis na een paar dagen afwezigheid, keek wat er nog in de koelkast lag (en[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl