Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Noordpolderzijl, 1 januari 2013 (foto van de multiman) De jaarwisseling 2012/2013 hebben wij heel knus en gezellig doorgebracht op het Groninger Hogeland. Ons[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHeerlijk verwarmend, supergezond, budgetvriendelijk,veganistisch en zo lekker.Dat is deze wortelsoep. Ideaal om restjes groenten weg te werken. Zelf houden we[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 4 personen 1 Venkel 1 Prei 1 teentje knoflook scheutje (olijf)olie 2 groentebouillonblokjes Sap van halve citroen Peper (Zout) 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nl2 eetlepels boter 150 gram ui klein gesneden 450 gram wortel in schijfjes 7 dl kippenbouillon 1 ½ theelepel komijnzaadjes 1 theelepel honing 1[...]
Bron: smulweb.nlVandaag zijn we richting de zeeuwse kust gegaan. In Dishoek scheen de zon, wel iets bleekjes maar toch. Het leverde prachtige plaatjes op en mooie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten: 250 g kipfilet * 1.5 l eigengemaakte kippenbouillon* 2 rode pepers 1 cm gemberwortel 1 stengel sereh 400 ml kokosmelk 1 paksoi 0.5 winterwortel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het koloniale[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlPastinaak behoort tot de vergeten groenten, maar is nu weer helemaal terug van weggeweest. Pastinaak is een ivoorkleurige wortel met een zoete anijsachtige[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAl een lange tijd was ik opzoek naar de Thaise kokos vissoep die ik ooit ergens had gegeten. Een vissoep gebaseerd op de Tom Ka Kai (Thaise kokos kippensoep.)[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDenk je winter, dan denk je kou, ijs, schaatsen, en... erwtensoep. Ik dacht altijd dat zelf erwtensoep maken een heel karwei was. En misschien is dat ook wel[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlGisteren kreeg ik via mijn vader een update over zijn gezondheid nav zijn operatie bijna 2 maanden geleden. Het was gelukkig goed nieuws, de bloedwaarde waren[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlMet paksoi kan je heerlijk lichte soepen maken. Deze groente gaart zo snel dat het het beste werkt om eerst een bouillon te maken. Als je bijna aan serveren[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZoetzure tomatensoep De zoetzure tomatensoep van de supermarkt vind ik véél te zoet. Die van de Chinees is beter, maar daar loop ik ook niet voor om! Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 450 gr panklare aardappelpartjes of blokjes 2 dunne wortels, in dunne plakjes 1 eetlepel patak milde[...]
Bron: allrecipes.nlUitje, knoflook, wortel & bleekselderij smoren in pan met olijfolie. Kikkererwten toevoegen. Bouillon erbij. Komijn, koriander & karwijzaad. Circa 20[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlRegelmatig vragen mensen naar mijn succesrecept voor Turkse linzensoep, oftewel mercimek çorbası. Ik zal meteen maar eerlijk bekennen dat hier tot voorkort[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl