Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Venkel is een hele aparte groente waar je van alles mee kunt, bijvoorbeeld soep maken! Venkel-courgette soep Ingrediënten: 1 sjalot 50 gram boter 2 blokjes[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlPastinaak is een ‘vergeten groente’ zoals men dat noemt. Geen idee hoe dat ooit gebeurd is, want ze zijn super lekker en je kunt er van alles mee;[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl1 sjalotje gesnipper 1 teentje knoflook fijn gehakt 1 eetlepel olijfolie 400 ml groente of vis bouillon 50 ml kookroom 50 ml witte wijn 2 tomaten ontvelt in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook, gehakt 1 el olijfolie 400 ml vis- of groentebouillon 50 ml witte wijn 50 ml kookroom 2 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen heerlijke winterse soep 1 kilo topinamboertjes (aardperen) 2 sjalotten olijfolie 200 ml witte wijn 800 ml groentebouillon 1 dl slagroom 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOndanks dat er courgette op mijn boodschappenbriefje stond kwam ik met aubergine thuis. Het soepje uit het kookboek "Echt eten met de groenten van Jon" van[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comEr gaat niets boven een zelfgebouwd soepje! Schrik niet van de bereidingstijd, want 75 minuten daarvan is oventijd voor het roosteren van je paprika’s! 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter 4 eetlepels olijfolie 2 sjalotten 400 gram champignons 3 groene paprika`s 500 gram aardappelen 2 liter groentebouillon 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMINESTRA DI BROCCOLI E SALSICCIA Ingrediënten: 1,5 liter groentebouillon 60 gr sjalot 400 g broccoli 100 gr verse worst 1 dl witte wijn paprikapoeder peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlAls ik naar buiten kijk, dan zie ik sneeuw! De thermometer wijst net ietsje onder het vriespunt aan. Het voelt buiten kouder aan. Dat komt ook door een gure[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl