Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Onderstaand recept is niet zoutloos, maar bevat aanzienlijk minder zout dan soep uit een blik of pakje. Dit recept schreef ik voor een tijdschrift, en het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZijn jullie beetgenomen op 1 april? Ik wel! Waarmee zeg ik niet maar het was vanmorgen al om 06.45 uur prijs. Te flauw ;-), normaliter ben ik er als eerste bij[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten voor 3-4 personen: soep: 50 gram kruidenboter 1 sjalot, gesnipperd 1 broccolistronk in roosjes 500 ml kippenbouillon versgemalen peper zout[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBrr....de winterjas is alweer uit de kast gehaald, de zomerschoenen weer opgeborgen.... Tijd voor een verwarmende soep! Franse uiensoep werd het: een[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlBij het kikkererwtenbrood aten we een zachte broccolisoep. De broccoli en mais passen goed bij elkaar door de zachte smaken. Omdat de soep wat zoet is, vinden[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlEen mooie dikke verwarmende soep met blauwe kaas die perfect past bij de komende feestmaand als voorgerecht van een mooi etentje, maar natuurlijk ook prima kan[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlLekker, zo'n kop soep op zaterdag! (Op andere dagen waarschijnlijk ook) De soep zelf is vegetarisch, de broodjes erbij niet. Maar als je het spek er niet op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOm bij de lunch volgens "Een leven lang fit" koolhydraten en eiwitten niet te combineren vind ik toch wel een lastige opgave. Mijn boterham beleg ik toch[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBroccoli staat bekend om zijn vele goede eigenschappen zoals het voorkomen van kanker en versterken van het immuunsysteem. Volgens Amerikaans onderzoek[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen heerlijke zachte soep, lekker met de gepureerde blauwe kaas en karnemelk. Ik heb Danish blue gebruikt, maar je kan natuurlijk ook een andere blauwe kaas[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk lust graag tomatensoep, maar dan natuurlijk wel vers gemaakt. Dit kost eventjes wat tijd, maar maak je meer tegelijk dan vries je lekker wat in. Je hebt dan[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVoorgerecht: Franse uiensoep Vanwege de leuke reacties op facebook, (bedankt!) plaats ik vandaag nog een soep recept. Al heel lang ben ik op zoek naar een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 300 g panklare prei (zakje) Bleu d'Auvergne (kaas) 400 ml romige witlofsoep (koelvers) 8 bruschetta's (Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 zak Italiaanse groentemix (400 g) 1 pot soepstart tomatensoep (250 ml, Biologisch) 3 bakjes jumbogarnalen (a 100 g)[...]
Bron: ah.nlChampignons zijn tegenwoordig het hele jaar verkrijgbaar, maar het najaar is toch hét seizoen hiervoor. Deze soep wordt nog smakelijker door er panir bij te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 10 personen 250 gram gerookt spek (reepjes) 6 vleestomaten (ontvellen) 2 blikjes tomatenpuree 400 gr gehakt (h.o.h) 4 tenen knoflook 1 grote ui 1 preitje[...]
Bron: smulweb.nlHet weekend is weer voorbij en de werkweek is gestart met....regen/zon/regen!! Dat vráágt volgens mij gewoon om een heerlijk stevig soepje. Daarom heb ik deze[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDit is een soep die ik al diverse keren gemaakt heb, we vinden hem allebei heerlijk. Meestal eten we de soep als maaltijd 's avonds maar onverwachts bezoek[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 6 personen 90 gr prei (fijn gesneden) 70 gr selderij (in blokjes) 200 gr aardappelen (geschild en in blokjes) 150 gr courgette (in blokjes) 80 gr bospeen[...]
Bron: smulweb.nlPure verwennerij en zelfgemaakt het allerlekkerst. Ingrediënten ; 1-2 el olijfolie 4 zoete rode paprika's 2 teentjes knoflook 1 ui Provencaalse kruiden 1 l[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl