Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Hectische tijden in huize Morren-Klinck ;-) Het uitgeven van een nieuw kookboek, de opening van een restaurant en alles wat daarbij komt kijken. En dan hebben[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comOnderstaand recept is niet zoutloos, maar bevat aanzienlijk minder zout dan soep uit een blik of pakje. Dit recept schreef ik voor een tijdschrift, en het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlUiteraard volg ik met grote belangstelling wat collega-bloggers uitspoken. In de meeste gevallen krijg ik zelfs een mailtje wanneer er iemand een nieuw recept[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVooral in de winter vinden wij soep erg lekker. Een lekkere warme kom soep als het buiten guur en koud is, heerlijk! Deze soep is een variatie op de[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 ui, fijngesneden 30 gr boter 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en grof gehakt 250 ml groentenbouillon 1 mespuntje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit is een soep die ik al diverse keren gemaakt heb, we vinden hem allebei heerlijk. Meestal eten we de soep als maaltijd 's avonds maar onverwachts bezoek[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlEr staat hier regelmatig soep op het menu de laatste tijd. Niet in de minste plaats omdat Sam dol is op allerhande variaties van dit gerecht. Onder het motto[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com